• contact@metabolicscreening.ro
  • București, România
Evenimente anterioare
Charity event SMRUK Christmas Ball 2019

Charity event SMRUK Christmas Ball 2019

CATALOG PRODUSE PENTRU LICITATIE SI TOMBOLA


” Romanian Christmas Ball 2019 – BIG THANK YOU!
Pe 23 Noiembrie 2019 intr o atmosfera deosebita, Asociatia „Sansa Unui copil” a avut parte pentru al doilea an consecutiv de sustinerea prietenilor din SMRUK, GRASP, „Romani in UK”in cadrul Balului de Craciun 2019.

Va suntem recunoscatori pentru banii stransi ce vor merge catre copii afectati de boli innascute de metabolism si familiile lor si catre pregatirea specialistilor in acest domeniu, dar si pentru caldura si interesul aratat cauzei noastre!

Le multumim tuturor care au participat cu sufletul si financiar la proiectul nostru! Va multumim ca ne ati ascultat!

Sper ca vom continua sa colaboram si in planul ideilor impartasite care sa ajute proiectul nostru, al unor usi deschise si de ce nu, voluntariat alaturi de noi pentru acesti copii.

Multumim tuturor celor care ne au donat din munca lor pentru a sustine copii bolnavi (am avut parte de obiecte minunate pentru licitatie si pentru tombola: Dr Roxana Dragomir. Artist plastic Bogdan Mihai Radu, Mr Dave Myers (BBC’s Hairy Bikers), Photoion photography school, Cristina Ghivnici, COYA Mayfair, Ms Lili Myers fashion designer, Bobonete, ”Gasca Zurli”, “Teo,Vio și Costel” show, “Lara Handmade”, Terre Verdi).

Un mare MULTUMESC as dedica si copiilor care au pictat pentru copii bolnavi (coordonati de d na Luciana Toma, artist plastic), copii care uneori cred ca inteleg mult mai bine cum sa fie alaturi de cei mai putin norocosi.

Va multumim tuturor pentru suport ! Le multumim in mod deosebit lui Edmond si Adelei Munteanu pentru efortul lor considerabil in a organiza acest eveniment si a ne ajuta!

Sper sa ne revedem curand si sa continuam colaborarea!

Cu respect,
Dr PAula Avram